Se amesteca galbenusurile cu untul, smantana si drojdia dizolvata in vin.
Se adauga faina pana se optine un aluat tare si omogen.
Se intinde o foaie subtire (groasa de 2 mm) si se taie patratele de 3 cm.
Rahatul se taie sub forma de bastonase de 3 cm.
Pe fiecare patrat de aluat se pune un bastonas de rahat si se ruleaza.
Rulourile se dau prin albus batut putin, apoi prin nuca amestecata cu zahar.
Se aseaza in tava unsa si se baga in cuptorul incins (180-200 grade) pentru 15-20 minute.
Se dau calde prin zahar pudra.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.