Se amesteca ouale cu zaharul, uleiul, sarea, zahar vanilat si cu laptele ferbinte.
Se adauga amoniacul stins cu putin otet sau suc de lamiie.
Se incorporeaza faina pana ce se obtine un aluat care se poate intinde pe dosul tavii de aragaz.
Se fac 3-4 foi care se coc pe dosul tavii de aragaz.
Preparare cremă
0/
1 pași
Se bate smantana frisca cu zaharul si se adauga nuca de cocos.
Preparare glazură
0/
1 pași
Se amesteca toate ingredientele si se tin pe foc pana clocotesc.
Preparare finală - montarea prăjiturii
0/
1 pași
Se pune crema intre foi, iar pe ultima foaie se pune glazura si se presara nuca de cocos.
Recomandări
Aluatul nu trebuie sa fie prea tare, iar foile sa nu fie tinute in cuptor decat pana se fac de culoare roz.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.