2 plicuri zahăr vanilat sau seminţele de la jumătate de baton de vanilie
500g făină
100g zahăr pudră
rahat sau miez de nucă
Preparare
0/
5 pași
Se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile si se omogenizeaza.
Se adauga faina si se framanta bine.
Cu ajutorul unui sprit se fac steluţe; in mijlocul fiecareia se pune o bucatica rahat sau un miez de nuca.
Se aseaza in tava si se coc in cuptorul incins 20 minute
Se pudreaza calde cu zahar pudra.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.