Tava sa aibe dimensiunile apropiate de 20cm X 30cm.
răzătoare
bol
tel
cuțit
tavă
cuptor
Ingrediente
0/
8
ingrediente
100g ciocolată menaj rasă
100g unt
3 ouă
75g nucă tocată la cuţit
150g zahăr
2 pachete zahăr vanilat
150g făină
1 praf sare
Preparare
0/
7 pași
100g ciocolata rasa se topeste cu untul si zaharul la foc mic.
Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu galbenusurile, zaharul vanilat si nuca.
Se incorporeaza faina usor, cu o lingura de lemn.
Se bat albusurile spuma cu sarea si se pun in aluat amestecand tot cu lingura de lemn.
Se coace la foc mic intr-o tava 20/30 cm timp de 20 minute (temp 150 grade).
Se pune ciocolata rasa pe prajitura cand este fierbinte.
Cand se serveste, se taie sub forma de romburi.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.