Se amesteca galbenusurile cu 3 linguri zahar, untul si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.
Se adauga faina si se framanta bine aluatul.
Se lasa putin in repaus, apoi se intinde o foaie.
Albusurile se bat spuma cu 3 linguri de zahar, se adauga cacao si nuca obtinand o crema.
Foaia de aluat se taie in patrate 4/4cm in mijlocul carora se pune cite o lingurita de crema.
Se lipesc colturile patratelor, se pun in tava si se coc in cuptorul incins la 180 grade.
Recomandări
Calde se dau prin zahar pudra.
Pot fi facute si cu 3-4 zile inainte de a fi consumate.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.