Se freaca untul cu zaharul vanilat, sare si galbenusuri.
Se amesteca drojdia cu smantana si apoi se adauga peste untul frecat.
Se incorporeaza faina pana rezulta un aluat vartos care se framinta bine.
Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga cacao si nuca.
Se întinde o foaie de aprox. 0,5cm cu ajutorul planșetei și sucitorului si se taie rondele (diametru ~2,5 cm) cu un pahar mic.
La jumate de rondele se da o gaura pe jumate cu un degetar, ridicand aluatul desprins in sus.
Se aseaza rondelele intregi intr-o tava putin unsa.
Se pune pe fiecare rondea putina crema cu nuca si apoi se pune rondeaua gaurita.
Se baga in cuptorul incins la temperatura de 180 grade timp de ~20 minute.
Se dau calde prin zahar pudra.
Recomandări
Cand fac aceste fursecuri pentru a avea mai mult albus pentru crema fac si fursecurile steluţă.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.