Caisele fără sâmburi se strivesc și se pun într-o damigeană de sticlă.
Se pune zahăr peste caise, în damigeană.
Se lasă câteva zile să se topească zahărul.
Se strecoară și se separă siropul rezultat.
Se pune alcoolul peste sirop și amestecul se pune în sticle.
Recomandări
Se poate servi cu câteva cuburi de gheață.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.
Acest website folosește cookies pentru a facilita o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării pe situl nostru confirmați acceptul Dvs. Puteți citi mai multe despre cookies, dar și despre politica de confidențialitate.