Caisată

5/5 1

/ 5. vot(uri)

3
ingrediente
  • Timp Total 0 ore 35min
  • Complexitateredusă
  • Prepararea în 7 pași
  • Imprimărețeta
  • Autor

Ustensile necesare

Ingrediente

0 / 3 ingrediente
  • 3kg caise
  • 1kg zahăr
  • 1 litru alcool

Preparare

0 / 7 pași
  1. Se spală caisele.
  2. Se scot sâmburii de la caise.
  3. Caisele fără sâmburi se strivesc și se pun într-o damigeană de sticlă.
  4. Se pune zahăr peste caise, în damigeană.
  5. Se lasă câteva zile să se topească zahărul.
  6. Se strecoară și se separă siropul rezultat.
  7. Se pune alcoolul peste sirop și amestecul se pune în sticle.

Recomandări

Se poate servi cu câteva cuburi de gheață.

Valori nutriționale/1 porție:

  • Calorii 846 42%
  • Carbohidrați 133g 48%
  • Grăsimi 30g 38%
  • Saturate 17g 85%
  • Proteine 4,6g 9%
  • Colesterol 78mg 26%
  • Fibre 7,2g 26%
  • Sodiu 79mg 3%
  • Zahăr 48g 8%
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:
Rețeta face parte din

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.