Piroşti cu varză

11
ingrediente

Ustensile necesare

oală
sucitor
planșetă lemn
tavă de copt

Ingrediente aluat

0 / 8 ingrediente
  • 0,5kg făină
  • 2 ouă
  • 3 linguri smântână
  • 1 lingură unt
  • 2 linguri ulei
  • 10g drojdie
  • lapte
  • 1/2 linguriţă sare

Ingrediente umplutură

0 / 3 ingrediente
  • 1 varză murată
  • 4 linguri ulei
  • 1 pahar apă

Preparare aluat

0 / 2 pași
  1. Se face un aluat din faina, ulei, smantana,unt si drojdia dizolvata in lapte caldut.
  2. Se framanta bine si se adauga lapte pana este un aluat vartos.

Preparare umplutura

0 / 6 pași
  1. Varza se spala bine, se toaca fi si se pune cu ulei pe foc si se caleste 15 minute dupa care se adauga 1 pahar cu apa si se baga la cuptor.
  2. Varza se verifica sa nu se lipeasca de cratita.
  3. Cand s-a rumenit bine se scoate din cuptor cratita cu varza.
  4. Se face din aluat o foie care se taie in patrate 4/4 cm.
  5. Pe fiecare patrat se pune varza calita, se lipesc pe margine si se coc in cuptor, unse cu ou.
  6. Tava in care se coc trebuie unsa bine cu ulei.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.