Ciuperci umplute

6
ingrediente

Ustensile necesare

cuțit
planșetă lemn
tavă de copt
cuptor

Ingrediente

0 / 6 ingrediente
  • 1kg ciuperci mari
  • 1 ceapă mare
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 1 lingură smântână
  • 100g caşcaval ras

Preparare

0 / 10 pași
  1. Se curăță ciupercile și li se rup cotoarele.
  2. Cotoarele se toacă mărunt pe o planșetă de lemn, ceapa se toacă și ea fin.
  3. Morcovul se rade fin.
  4. Se pun cotoarele si morcovul pregatite anterior într-o cratiță, în care am încins puțin ulei de măsline.
  5. Se călesc legumele, după care se dau la o parte și se lasă la răcit.
  6. După ce legumele/amestecul s-a răcit, se adaugă oul și smântâna și se amestecă.
  7. Pălăriile ciupercilor se aranjează frumos într-o tavă de copt.
  8. Umplem fiecare ciupercă din tavă cu amestecul obținut la punctul 6.
  9. Radem cașcavalul și punem câte puțin cașcaval ras peste fiecare ciupercă.
  10. Se introduce tava cu ciuperci în cuptorul încins in prealabil la 180 grade și lăsăm să se coacă pentru aproximativ 30 minute.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.


1 comentarii la Ciuperci umplute