Chec aperitiv cu ciuperci şi caşcaval

6
ingrediente
6
porții

Ustensile necesare

lingură
tel
bol
tavă de copt

Ingrediente

0 / 6 ingrediente
  • 400g caşcaval
  • 1kg ciuperci
  • 6 ouă
  • 5 linguri făină
  • 2-3 linguri smântână
  • piper după gust

Preparare

0 / 10 pași
  1. Ciupercile se spală și se fierb în apă cu sare și puțin suc de lămâie.
  2. Se taie în cuburi mici cașcavalul și ciupercile.
  3. Se separă gălbenușurile de albușuri.
  4. Gălbenușurile se amestecă cu smântâna și făina, piper, apoi se adaugă ciupercile și cașcavalul.
  5. Albușurile se bat spumă și se incorporează ușor.
  6. Se tapetează 2 tăvi yena cu ulei și făină (dacă aveți, e bine să așezați o foaie de placintă subțire în tava unsă).
  7. Se pune compoziția în mod egal în tăvi.
  8. Se bagă tăvile în cuptorul încins pentru 40 minute la 180 grade.
  9. Se scot tăvile și se lasă să se răcească.
  10. Checurile se desprind pe margine cu ajutorul unui cuțit și se scot checurile pe un fund de lemn.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.