Căpşunată

5/5 1

/ 5. vot(uri)

4
ingrediente
  • Timp Total 0 ore 35min
  • Complexitateredusă
  • Prepararea în 7 pași
  • Imprimărețeta
  • Autor

Ustensile necesare

Ingrediente

0 / 4 ingrediente
  • 2kg căpşune
  • 1kg zahăr
  • 1 litru alcool
  • 2 litru apă fiartă

Preparare

0 / 7 pași
  1. Se aleg căpșunile și se spală bine.
  2. Se pun căpșunile și zahărul într-o damigeană.
  3. Se amestecă totul în damigeană foarte bine.
  4. Se pune alcoolul combinat cu apa și iar se amestecă.
  5. Se lasă 2-3 săptămâni și din când în când se amestecă.
  6. Se scurge și se strecoară.
  7. Se pune în sticle lichidul rezultat, adică căpșunata și se servește când se dorește.

Recomandări

Se poate servi cu cuburi de gheață.

Valori nutriționale/1 porție:

  • Calorii 846 42%
  • Carbohidrați 133g 48%
  • Grăsimi 30g 38%
  • Saturate 17g 85%
  • Proteine 4,6g 9%
  • Colesterol 78mg 26%
  • Fibre 7,2g 26%
  • Sodiu 79mg 3%
  • Zahăr 48g 8%
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:
Rețeta face parte din

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.