Căpşunată

4
ingrediente

Ustensile necesare

Ingrediente

0 / 4 ingrediente
  • 2kg căpşune
  • 1kg zahăr
  • 1 litru alcool
  • 2 litru apă fiartă

Preparare

0 / 7 pași
  1. Se aleg căpșunile și se spală bine.
  2. Se pun căpșunile și zahărul într-o damigeană.
  3. Se amestecă totul în damigeană foarte bine.
  4. Se pune alcoolul combinat cu apa și iar se amestecă.
  5. Se lasă 2-3 săptămâni și din când în când se amestecă.
  6. Se scurge și se strecoară.
  7. Se pune în sticle lichidul rezultat, adică căpșunata și se servește când se dorește.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.