Se pune un rand de visine, pe urmaun rand de zahar etc.
Se acopera cu un tifon gura damigenei.
In fiecare zi se zdruncina damigeana.
Dupa 2-3 saptamani se pune 1 litru alcool si se amesteca bine.
Cand se doreste consumata se scurge siropul si se amesteca cu restul alcoolului.
Visinile din visinată se pot folosi la prepararea prajiturilor.
Recomandări
Se poate servi cu câteva cuburi de gheaţă.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.