Vişinată

5/5 1

/ 5. vot(uri)

3
ingrediente
>9
porții
  • Timp Total 0 ore 30min
  • Complexitatemedie
  • Prepararea în 7 pași
  • Imprimărețeta
  • Autor

Ustensile necesare

Ingrediente

0 / 3 ingrediente
  • 5kg vişine
  • 2kg zahăr
  • 1-2 litri alcool 80 grade

Preparare

0 / 7 pași
  1. Se spala visinile si se pun intr-o damigeana.
  2. Se pune un rand de visine, pe urmaun rand de zahar etc.
  3. Se acopera cu un tifon gura damigenei.
  4. In fiecare zi se zdruncina damigeana.
  5. Dupa 2-3 saptamani se pune 1 litru alcool si se amesteca bine.
  6. Cand se doreste consumata se scurge siropul si se amesteca cu restul alcoolului.
  7. Visinile din visinată se pot folosi la prepararea prajiturilor.

Recomandări

Se poate servi cu câteva cuburi de gheaţă.

Valori nutriționale/1 porție:

  • Calorii 846 42%
  • Carbohidrați 133g 48%
  • Grăsimi 30g 38%
  • Saturate 17g 85%
  • Proteine 4,6g 9%
  • Colesterol 78mg 26%
  • Fibre 7,2g 26%
  • Sodiu 79mg 3%
  • Zahăr 48g 8%
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:
Rețeta face parte din

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.