Cornuleţele bunicii

5
ingrediente
>9
porții

Ingrediente

0 / 5 ingrediente
  • 1 pahar untură porc
  • 1 pahar smântână
  • 3-4 linguri zahăr
  • făină, cât să iasă un aluat vârtos
  • zahăr pudră

Preparare

0 / 7 pași
  1. Se freaca untura cu zaharul si zaharul vanilat sau vanilie
  2. Se adauga smantana, se amesteca bine si apoi se adauga faina pana se obtine un aluat tare.
  3. Se bagă la frigider 2-3 ore dupa care se fac cornuletele.
  4. Se întinde o foaie mare, se taie forme rotunde cu ajutorul unui bol sau farfurii potrivite.
  5. Fiecare aluat rotund se taie în 8 felii și se pune pe fiecare felie bucatele de rahat si se ruleaza.
  6. Se coc in cuptorul incins 15-20 minute.
  7. Cornulete se pudreaza calde cu zahar pudra.
Ingrediente:
Metode de gătit folosite:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile sunt verificate conform politicii de confidențialitate.